SP6 appetitregulerende plaster

SP6, appetit og hormon normaliserende plaster

SP6 et appetitregulerende

Har du stor sukkertrang, eller lider du af hedeture eller vil du bare gerne have dine organer til at fungere på top niveau, så er SP6 DIT PLASTER

 

Hvordan kan du kontrollere din appetit for et vellykket vægttab?

SP6 appetit kontrol plaster regulerer din appetit ved at anvende mild pres på akupressur punkter.
Hvis du er overvægtige eller fed, er det ikke din skyld ..

Ikke overraskende er forekomsten af fedme og diabetes parallel med  stigninger i sukker forbruget. Budskabet er meget klart: at spise store mængder af sukker gør os syge og fede! Når vi spiser sukker, slukkes vores evne til at forbrænde fedt og skaber fedt oplagring. Så vi bør spise de fødevarer, vi ved, vi burde, så vores krop  ikke går i fedt lagring mode. Den endeløse cyklus af ikke at kunne tabe sig fortsætter. For at gøre tingene værre, tørster de fleste mennesker efter sukker og synes ikke at være i stand til at holde sig væk fra det.

Hertil kommer,  at når du spiser flere kalorier end din krop kræver, så lagres de resterende kalorier som fedt. Og selvom du sikkert har prøvet flere slankekure for at reducere antallet af kalorier du indtager så bliver chancerne for din  succes  hæmmet af en appetit, der ikke følger sammen med programmet du følger. Maven rumler og sukkertrangen sætter ind, selv for den mest udholdende, og sætter hurtigt en stopper for en idiotsikker kostplan. Spørgsmålet er, hvordan kan du kontrollere din appetit og reducere dit indtag af sukker for et vellykket vægttab?

Det selvklæbende SP6 appetit kontrol plaster udnytter de gamle principper om akupressur til forsigtigt at stimulere punkter på kroppen, der er blevet brugt til at afbalancere og kontrollere appetitten i tusinder af år. Resultatet er et naturligt fald i sult og sukker trang – uden medicin, stimulanser eller nåle ind i kroppen.

Et diagram inkluderet i SP6 vejledningshåndbogen indeholder specifikke instruktioner for plastrets placering. Du vil bemærke, at to af de foreslåede punkter er Milt 6 og mave 36, begge velkendte akupressur punkter, som hjælper med at kontrollere appetitten og styrke fordøjelsessystemet. Du vil måske bemærke det fungerer første gang du bruger det!

SP6 appetit kontrol plaster er det bedste du kan gøre for et vellykket vægttab!

Fordelene ved SP6 appetit kontrol plaster er:

  • hjælpe til at kontrollere og regulere din appetit
  • medvirke til at reducere din sukkertrang
  • Ingen piller, narkotika, stimulanser eller nåle er involveret
  • Akupressur er anerkendt som sikker
  • Praktisk og nem at bruge.

 

Hvad vestlige videnskab sige om vores appetit?

Ikke overraskende, for mennesker spiller vores hjerne en central rolle i reguleringen af vores appetit og tørst. Specifikt, en region af hjernen kaldet hypothalamus er, hvad der er ansvarlig for at dirigere en række meget komplekse biokemiske reaktioner.

Hypothalamus er ofte benævnt hjernen af hjernen . Hypothalamus er meget kompleks hvor selv små områder er involveret i en lang række funktioner. For eksempel er neuroner i hypothalamus blevet forbundet til hypofysen, gastriske reflekser, moderens adfærd, blodtryk, appetit, tørst, immunreaktioner og legemstemperatur. Vi ville virkelig ikke kunne overleve uden denne fantastiske del af vores hjernes anatomi.

Hypothalamus hjælper vores krop til at reagere på:

  • Fødevarer (hvad og hvor meget vi spiser)
  • Lugt (hvordan man reagerer på lugte)
  • Ændringer i lys (for at hjælpe os til at falde i søvn)

Oplysninger, der videregives fra hjertet, maven og kønsvejene invaderende organismer (ved at hæve vores kropstemperatur) og talrige biokemiske reaktioner
En god måde at se på dette er, at den rolle, som hypothalamus fungerer på er, at hjælpe vores krop til at opretholde balance og harmoni.

Hvad man ved er, at når vi indtager store mængder sukker, så skal vores krop  frigive større og større mængder insulin for at regulere vores blodsukker (igen, dette er for bundet med hypothalamus). Det er også bevist, at når vi oplever sukker trang sker der særskilte bioelektriske forandringer i hypothalamus.

Fra et vestligt videnskabeligt synspunkt (sammenlignet med kinesisk medicin) for at regulere appetitten ville det være ønskeligt at regulere funktionen af hypothalamus, da det er dette lille område af hjernen, der er ansvarlig for at opretholde balance i næsten alle vores funktioner.

 

køb-plastre