Y-Age Aeon

global-aeon (1)(big)

Y-Age Aeon Antistress plaster er et unikt,
one-of-a-kind produkt,
som aldrig før har været tilgængelig.

 

Klinisk forskning udført for LifeWave, har bevist, at Y-Age Aeon plastre har følgende fordele:

  • Klinisk testet for at reducere stress i kroppen.
  • Klinisk testet for at formindske inflammation.
  • Praktisk og let at bruge.
  • Ingen kemikalier trænger ind i kroppen.

En klinisk undersøgelse viste en afbalancering af det autonome nervesystem indenfor blot 10 minutter efter placering af plastret. Dette resulterede i en rolig, stress-fri tilstand

En anden undersøgelse med infrarød billeddannelse viste et fald i inflammation som reaktion på Y-Age Aeon plastret. Andre kliniske forsøg viste, at Y-Age Aeon patches formindsker C-reaktivt protein (der stiger som reaktion på betændelse). Dette er vigtigt, fordi inflammation er ofte et symptom på stress, og det kan ødelægge sundt væv og selv DNA.

C-reaktivt protein (CRP) er et protein, der findes i blodet, et niveau, der stiger som reaktion på inflammation. CRP syntetiseres i leveren som reaktion på faktorer frigivet af makrofager og fedtceller (adipocytter). Dets fysiologiske rolle er at binde ​​døde, døende celler eller bakterier til overfladen, med henblik på at aktivere immunsystemet.

En ny æra i anti-aging

Selvom vi måske ikke tænker over det på denne måde, kan stress i hverdagen have en enorm indflydelse på, hvordan vi ældes. Du kan sikkert identificere folk i dit eget liv, som har været under så meget stress, at de synes at ældes, foran dine øjne. Og beviserne for forbindelsen mellem stress og aldring er ikke blot anekdotisk.

I mere end halvtreds år har fysiologer vidst, at stresser man et dyr vil det ældes meget hurtigt. Stress producerer skadelige frie radikaler og andre biokemikalier, som kan skade vores væv og dna. Nyere forskning viser også, at kronisk stress reducerer niveauet af DHEA (dehydroepiandrosteron), et kraftfuldt hormon direkte forbundet med levetid, og det øger niveauet af stresshormonet cortisol, som er blevet forbundet med accelereret ældning.

Men nu har vi et kraftfuldt nyt våben i kampen mod stress og aldring – Y-Age Aeon plaster . Dette revolutionerende nye produkt er designet til at fremme en “anti-stress” reaktion i din krop. Det har vist sig, at det ved påsætning kan afstresse din krop og  hjælpe med at bekæmpe alring. Y-Age Aeon plastre påføres akupunkturpunkter, der er blevet kendt for at stimulere immunsystemet, derfor kan du få det maksimale udbytte fra dette produkt.

 

 

Ingredienser
Y-Age Aeon plaster er et nanoteknologi produkt, der indeholder en patentanmeldt blanding fremstillet af:

  • Aminosyrer
  • Sukkerarter
  • Vand
  • Oxygen

 

Denne video er en introduktion til fordelene ved at bruge Y-Age Aeon plastre.

Varighed af videoen: 3 min. 07 sek.

 

 

Y-Age Aeon plastre bringer balance.

Dit autonome nervesystem er måske den vigtigste indikator for, hvordan din krop håndterer stress. Denne lovmæssighed styrer de fleste af kroppens ufrivillige aktiviteter, såsom fordøjelse, stofskifte og puls. Vores forskning har vist, at Y-Age Aeon plastre bidrager til at støtte den resterende del af det autonome nervesystem, i sidste ende falder kroppens stress respons.

Aeon plastre autonome nervesystemAeon plaster foer og efter paasaetning

“Vi havde en hypotese, at Y-Age Aeon plaster ville bringe det autonome nervesystem mere i balance. Det fremgår, at dette resultat fandt sted som vist ovenfor.”

Thomas Budzynski, PhD

“Infrarød billeddannelse giver visuel repræsentation af Y-Age Aeon plaster efter påsætning. Efter 10 minutter, kan du se en klar nedgang i lokale temperatur, hvilket indikerer en reduktion i inflammation.”

Dean Clark, DC

køb-plastre