X39 Lifewave

X39
X39

X39 Lifewave

Aktivér dine stamceller
Patenteret fototerapi er designet til at styrke en peptid, der er kendt for at øge stamcelleaktivitet.
Flere fordele ved LifeWave X39-plastret inkl.støtten til heling af sår, hurtig smertelindring, mere energi og bedre søvn – skal opleves for at blive troet.

Det første produkt nogensinde, som er designet til at aktivere din krops egne stamceller. Hvordan opnår X39 dette? Idet vor egen, specifikke og patenterede form for fototerapi anvendes, styrker X39 peptiden GHK-Cu. Dette er en naturligt forekommende peptid i din krop, som nedbrydes betydeligt med alderen. Faktisk er dine GHK-Cu-niveauer faldet med mere end 60% efter 60-års alderen.

På baggrund af flere kliniske undersøgelser og 20 års udvikling kender vi Lifewave X39 plastrets virkning og vi ved at det ved at aktivere stamcellerne giver følgende sundhedsmæssige fordele: HURTIG SMERTELINGRING – NEDSAT INFLAMATION – FREMMERSÅRHELING – ENERGI OG VITALITET – MENTAL SKARPHED – BEDRE SPORTSPRÆSTATIONER – HURTIGERE RESTITUTION EFTER TRÆNING – SMUKKERE HUD

Uafhængige, tredje parts kliniske studier om GHK-Cu har bestemt nogle opsigtsvækkende fordele, inkl. støtte til kroppens naturlige sårhelingsproces. Det er måske endnu mere forbløffende, at GHK-Cu genindstiller kroppens gener til en yngre, sundere tilstand. I det første kliniske arbejde, der udførtes af Dr. Loren Pickart, opdagede Dr. Pickart, at gamle leverceller begyndte at fungere som yngre, sundere celler, når de udsattes for GHK-Cu!

I de seneste 10 år har David Schmidt og forskningsholdet hos LifeWave i SanDiego Californien undersøgt nye metoder til dramatisk at accelerere måden, hvorpå den menneskelige krop heles efter en skade. Opdagelserne og opfindelserne, der er opfundet af David og hans hold, har medført over 70 globale patenter inden for feltet regenerativ videnskab. Nogle af disse opfindelser er så nyskabende, at de i de første prøver med fladorme (en biologisk stamcellemodel) viser en overordentlig forbedring på 90% mht. sårheling. Senere studier med dyr og mennesker har vist, at stamcellers aktivitet virkelig kunne styrkes ved specifikke anvendelser af elektromagnetiske felter skabt af nogle af disse anordninger, og både dyr og mennesker kunne heles meget hurtigere end sammenlignet med, at der ikke anvendtes nogen terapi.

Prøv Lifewave x39  allerede i dag

DOWNLOAD EN brochure HER

køb-Lifewave plastre her
Køb Lifewave plastre her

KØB LIFEWAVE PLASTRE HER:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *