Silent Night Soveplaster

sn

Silent Night Soveplaster
-Få en dyb og tilfredsstillende nattesøvn

Hvad hvis der var en måde at forbedre kvaliteten af ​​din søvn, uden at skulle sluge piller eller tage stoffer. Nu kan du sove fri af kemikalier med LifeWave.

Vores eksklusive ikke-depotplaster system benytter ny teknologi til forsigtigt at stimulere akupunkturpunkterne – bogstaveligt talt at forbedre strømmen af ​​energi i kroppen – klinisk testet til at forbedre kvaliteten af ​​din søvn, allerede ved første aftens brug.

Vi er alle vant til at tro, at vi er nødt til at putte noget ind i vores krop (ligesom vitaminer) for at forbedre vores sundhed. Mens ordentlig ernæring, vand og motion er en nødvendig del af enhver sund livsstil, så kræver vores kroppe også en kontinuerlig strøm af energi. For eksempel sender vores hjerner og nerver elektriske signaler til vores muskler for, at få dem til at bruge lagret kemisk energi til at trække sig sammen.

Det har været kendt i generationer, at specifikke frekvenser af lys kan forårsage specifikke ændringer i det menneskelige legeme. Når vi går ud i solen, får en frekvens af lys vores krop til at lave D-vitamin en anden frekvens af lys (UV) vil få vores krop til at producere melanin, det kemiske stof, der giver os en solbrændthed.

Silent Night plastre bruger denne viden til at stimulere akupunkturpunkter på kroppen for at forbedre strømmen af ​​energi og producerer stoffri søvn inden den første aften af ​​brug.

Silent Night plastrets fordele:

  • Praktisk, let at bruge
  • Ingen medicin eller piller skal indtages
  • Bruger de velkendte principper for akupunktur
  • Vågner om morgenen, med en følelse af, at være udhvilet og frisk
  • Fantastisk for dem, der rejser
  • Sikkert og naturligt alternativ til forbedring af søvn

lifewave silent night

vi kan ikke sove eb

Hvor vigtig er søvn?

Vi bruger omkring 8 timer om dagen, 56 timer om ugen, 240 timer om måneden og 2920 timer om året (en tredjedel af vores liv) til at sove.Søvn undersøgelser viser, at utilstrækkelig søvn påvirker op til

 

sn_graph

køb-plastre