Icewave

iw

IceWave et Smerteplaster der lindre smerter på sekunder

IceWave kan lindre både akutte og kroniske smerter

 

  • IceWave plastre er ikke depotplastre.
  • IceWave plastre er fri af stimulanser.
  • Energi overdragelsen finder sted mellem brugeren og plastret.
  • Ingen kemikalier ind i kroppen.
  • LifeWave ™ teknologi i plastrene kommunikerer med kroppen, gennem det menneskelige magnetfelt.

IceWave plastre stimulere akupunkturpunkter på kroppen for at forbedre strømmen af ​​energi og producere sundhedsmæssige fordele fri af narkotika inden for få minutters brug.

Traditionelle akupunkturpunkter er positioner på den menneskelige krop, der er placeret på strækninger af energi eller energi kanaler kaldet meridianer, hvortil en akupunkturnål kan indsættes på nøjagtig det sted, hvor smerte kan forløses eller lindres. Akupunktur punkter kaldes også akupunkter.

I stedet for nåle, anvendes ikke-transdermale plastre til at opnå de samme ønskede smertelindrende fordele.

Når LifeWave ™ IceWave plastre er placeret på en atlets krop over en specifik region af skade, forekommer både lokaliserede og mere generaliserede reaktioner, der tilbyder en samlet termisk reaktion meget gerne varme og kolde pakninger. Dette bliver gjort uden kemikalier, cremer eller medicin, da intet trænger ind i kroppen og LifeWave ™ IceWave plastre er ikke transdermale.

IceWave plastre er ideelle til ekstremsport og alle andre former for skader, både akutte og kroniske

De giver smertelindring for atleter med ømme muskler, forstuvninger, forstrækninger og andre sportsskader grundet intens motion.

Den nye IceWave plaster fra LifeWave ™ er et unikt nanoteknologisk produkt.
Den unikke karakter af plastrene giver kroppen en øjeblikkelig termisk effekt.
Som vist i selve før og efter billeder nedenfor,  en reduktion af “hot spots” er meget tydelig.
Lokale termiske virkninger omfatter genoprettelse af temperaturen i et skadet område til normal; reduceret smerte, og restaurering af bevægelighed til det specifikke beskadigede sted.
IceWave plastre er testet i  undersøgelser og har givet gode resultater med mindre muskelspasmer og skader, og mindre muskelkramper.
Infrarød termografi undersøgelser viser tydeligt, at LifeWave ™ IceWave Termiske plastre har både de umiddelbare lokale termiske virkninger på huden samt bredere termiske effekter, der er medieret af  det autonome nervesystems styring af blodkars sammentrækning og udvidelse.

  • IceWave plastre er ikke depotplastre.
  • IceWave plastre er fri af stimulanser.
  • Energi overdragelsen finder sted mellem brugeren og plastret.
  • Ingen kemikalier ind i kroppen.
  • LifeWave ™ teknologi i plastrene kommunikerer med kroppen, gennem det menneskelige magnetfelt.

Ny Smertelindrings teknologi

Vi er alle vant til at tro, at vi er nødt til at sætte noget ind i vores krop (ligesom vitaminer) for at forbedre vores sundhed. Mens ordentlig ernæring, vand og motion er en nødvendig del af enhver sund livsstil, kræver vores kroppe også en kontinuerlig strøm af energi. For eksempel, vores hjerner og nerver, der sender elektriske signaler til vores muskler for at få dem til at bruge lagret kemisk energi til at trække sig sammen.

Det er kendt, at specifikke frekvenser af lys kan forårsage specifikke ændringer i det menneskelige legeme. Når vi går ud i solen, får en frekvens af lys vores krop til at lave D-vitamin en anden frekvens af lys (UV) vil forårsage at vores krop producerer melanin, den kemiske proces, der giver os en solbrændthed.

IceWave plastre lindrer smerter på få resultater

Tag et kig på selve før og efter billeder nedenfor og bemærk, hvordan reduktionen af ​​”hot spots” er tydeligt. Denne lokale termiske effekt betyder, at overskydende varme er reduceret til et skadelidt område, og hvad der følger er reduceret smerte, nedsat ømhed, og restaurering af bevægeligheden i det specifikt beskadigede sted.

IceWaveInfraoedbillede

køb-plastre