Danskerne siger

 

Hvad danskerne siger om LifeWave

 

For lavt stofskifte

14. oktober 15:27

For lavt stofskifte – jeg har haft for lavt stofskifte i mange år og får medicin for det – i dag var jeg til det kvarårlige tjek 2. Gang siden jeg startede på Corsentials og lifewave plastre og det var 2. Gang jeg fik sat medicin dosis ned…. Det er fantastisk og jeg håber så meget at det er endnu bedre til næste tjek om tre måneder 🙂 måske en dag kan jeg smide pillerne helt 🙂 hurra for Lifewave ♥

 

 21 år i smertehelvede

14. oktober 13:51
JEG ER NU RASK OG AKTIV ♥

Jeg har mange gange fortalt om min store store succes med Lifewave plastrene, men nu skal I have den sidste og bedste del med, hvor jeg i sommer kiggede mig i spejlet og sagde: JEG ER RASK OG AKTIV 🙂

Det har krævet vedholdenhed at nå hertil 😉

Mit smertehelvede har stået på siden 12 års alderen; brækket haleben, piskesmæld, kraniebrud (bevidstløs i 5 dage), 3 indlæggelser med infektionstal i blodet, høj feber, for højt blodtryk, opkast (lægerne fandt aldrig ud af, hvorfor jeg var syg), derefter diagnosen fibromyalgi, 17 år på morfin, meget gigtmedicin, som gav mig kronisk hovedpine og forstoppelse. Alt det kom jeg ud af efter 2 ½ måned med plastrene.
Hurra – jeg var morfinfri 😀 Et år gik, og jeg fortsatte med plastrene velvidende, at jeg troede 100 % på den indflydelse de havde på mit daglige virke. Jeg har kørt gentagne udrensninger måned efter måned. Jeg havde nu igen fået soveværelse sammen med min mand efter 3-4 år i hvert vores (været vågen 2-3-4-5 gange hver nat i flere årtier). Jeg skimtede min øgede livskvalitet, mere energi, mit immunforsvar var nu så godt, at jeg ikke har haft bihule- kæbehule- hals- og ørebetændelser det sidste 1 ½ år, som jeg i årtier har kæmpet med mange gange om året og på pinicillin.
I februar 2014 blev vi introduceret til et kosttilskud, Corsentials, som for mig har været min sidste byggesten, så jeg kunne erklare mig RASK. Corsentials gjorde mig glad i låget de første 3 uger, fik endnu mere energi, men må så indrømme, at jeg fik en ordentlig og alvorlig nedtur psykisk i flere måneder. Jeg var vedholdende. Har taget Corstentials dagligt, for jeg tvivlede ikke et sekund på denne helt unikke videnskab bag produktet. Min mands store blå og hårde åreknuder, blev mindre, hudfarvede og bløde efter 5 dage; en øjenåbner 🙂 Jeg fortsatte min egen kamp. Jeg så mig selv gå små ture, jeg begyndte at småløbe, jeg løb 4-5 km, jeg gik i fitnesscenter næsten hver dag; jeg tog en måned på ferie, hvor jeg løb ca. hver anden dag, og besteg bjerge og kørte over 4.000 km. Førhen ville en tur på få hundrede km være en kæmpe belastning i mange dage efter. Jeg har bevist over for mig selv og alle i min nærhed, at vedholdenhed betaler sig.

Jeg er stadig vedholdende, og er nu 100 % fokuseret på, at det fremadrettet er FOREBYGGELSE.

For 2 år siden følte jeg mig som en oldsag på 80 år. Det er ingen sag at blive 50 år med Lifewave, for nu føler jeg mig som en på 30 😀

 

Min mor er rask

Har bare fået den bedste nyhed i dag: MIN MOR ER ERKLÆRET RASK 

Hun blev, i juni måned, meget syg i maven på en ferie til Kroatien. Efter 10 dages sygdom ankommer de til Aalborg, hvor et traumeteam venter på hende. Hun bliver scannet, og ret hurtigt bragt til tarmkirurgisk afdeling – uden at lægerne vidste hvad der ventede dem, når de åbnede hende.

De fandt ud af, at hendes blindtarm var sprængt OG hun havde et tarmslyng!. Lægerne var dybt rystede over, at hun i det hele taget kunne overleve, og de mente – alene – det skyldtes at hun var i rimelig god form, da hun blev syg.

Siden den “tur” har hun skrantet og været meget, meget træt og blodprøverne har hver gang vist utilfredsstillende “resultater”

Da jeg fik plastrene hjem, sagde jeg til hende, at jeg synes vi skulle prøve dem, og det ville hun gerne. Af flere årsager gik der lidt tid, men da hun ringede til mig, sidste mandag, og grådkvalt fortalte at hun næsten ikke kunne hænge sammen af træthed, og at maven slet, slet ikke fungerede, kørte jeg derud med plastre.

Allerede dagen efter, kunne jeg ikke få fat på hende, og blev faktisk en smule bekymret . Da jeg fik fat på hende, og spurgte om hun var okay, kvidrede hun tilbage, at hun ikke kunne tage telefonen, da hun lige var ude at træne, på det tidspunkt….. Hun tog endda lige en ekstra runde i “Cirkeltræning”, under overskriften: “Fordi jeg kan” . Da jeg fik fat på hende, stod hun i Føtex og var ved at pakke varer sammen, og nu skulle hun hjem og lægge rent på sengene og gøre rent 

Siden da, er energien bare steget og steget, og hun har nærmest haft deres hus skilt ad, for at gøre rent 

I dag var hun så på sygehuset, til kontrol, hvor hun fik at vide at ALLE tal, i blodprøverne, var i top, og at hun derfor – fra i dag – er erklæret HELT RASK!

Hendes mave fungerer, iøvrigt, bedre end den har gjort i mange, mange år 

Om jeg er glad ? ​

Stress og uro og sit liv tilbage

29. september 07:38
Jeg har fået mit liv tilbage på under en uge!!!
efter måneder med alvorlig stress og følge deraf også en depression blev jeg anbefalet at prøve Lifewave plastrene, første Aeon plaster og jeg kunne mærke en forskel, efter kun to dage var min indre uro næsten helt væk, nu efter en lille uge er jeg glad, mærker overskud igen og har nu kun en lille snert af uro tilbage, det er simpelthen FANTASTISK…
TAK til Katja Kielstrup for at være en fantastisk sponsor, tak for dine daglige beskeder til mig med gode råd og bekymring for mit velbefindende…

God mandag til jer alle ☀️

 

 

16 måneders status i LifeWave, smerter forsvandt for første gang i 15 år!

Jeg smadrede min skulder for 15 år siden ved et cykelstyrt. Hele skuldermanchetten + nervebaner, sener, brusk og nogle muskelgrupper blev revet af, og meldingen fra Rigets læger var, at jeg ikke kom til at bruge min skulder og højre arm igen. Trods de dystre udmeldinger fra eksperterne, fik jeg trænet min skulder og arm op igen til et acceptabelt niveau. I alle de 15 år der er gået, har jeg indtaget spandevis af smertestillende medicin (antiinflamatorisk, lykkepiller, morfin m.m.), og alle mulige andre medikamenter for at dæmpe de værste bivirkninger af de smertestillende midler. Alle de præparater jeg indtog hver dag, gjorde ikke at jeg var smertefri, men bevirkede at jeg kunne fungere i hverdagen.

Min LW debut, begyndte med et Aeon i nakken og efter et kvarterstid, et sæt Icewave på skulderen. Efter ganske få minutter gik min smerte for første gang i 15 år i 0.

Det er jo en AHA – oplevelse der vil noget, og min hustru og jeg blev enige om at LW var vejen frem. Der var bare lige den hage ved det, at vores økonomi var helt i bund, idet jeg på daværende tidspunkt havde gået ufrivillig arbejdsløs i 1½ år og min hustru er førtidspensionist, så reserverne var brugt op for længst. Vi så hinanden dybt i øjnene og blev enige om at holde et par loppemarkeder og på den måde, skrabe sammen til en GULD prøvepakke.

Jeg brugte de næste seks måneder til at trappe ud af al min kemiske medicin, og jeg behøver vel næppe at fortælle at mit energiniveau steg dramatisk. På det tidspunkt (februar 2014) vejede jeg lige under 100 kg. Jeg har på intet tidspunkt plastret for vægttab.

Både min hustru og jeg har siden Eventen i København 2014, drukket Corsentials hver dag.

Fra februar ´13 frem til påske tabte jeg 25 kg, vel at mærke uden brug af slankeprotokol, og uden kostomlægning. Det skal dog oplyses, at vi i mange år har spist temmelig sundt og varieret, fordi jeg også har haft en insulinkrævende sukkersyge i 28 år. Jeg er helt med på, at Cor ikke er noget slankeprodukt, men for mit vedkommende har det gjort revolutionerende ændringer i min 55 årige krop.

Jeg har på intet tidspunkt i livet skånet mig selv, hverken fysisk eller mentalt, så der var noget at tage fat på, i restaurerings afdelingen. Jeg var som barn/ung stærkt generet af bumser (acne vulgaris) og har derfor rigtig mange ar i ansigt og på skuldre og ryg. På en eller anden måde, har Cor ligesom spartlet min hud ud indefra, og reduceret mine ar væsentligt.

Det siger sig selv, at med et så hurtigt og voldsomt vægttab som tilfældet er her, vil man under normale omstændigheder få ganske meget slaskehud efter Michelingdækkene. Mit maveskind har trukket sig sammen på forbavsende vis, og det vel at bemærke, uden en eneste maverulning. Så jo, Cor omdanner fedtvæv til muskelmasse.

Jeg har oplevet en markant forbedring af min svampe/psoreasis gener i hoverbund og omkring næsen og på brystet.

Det er svært at sige hvad der kom først, hønen eller ægget. Hvor meget er plastrene og hvor meget er CORSENTIALs og sidst men ikke mindst, den store gevinst jeg dagligt høster, eftersom jeg ikke indtager de store doser giftig medicin. En kendsgerning er imidlertid, at efter indtagelse af COR i 7 måneder er mit hormonelle aktivitetsniveau justeret ind så jeg igen har et fantastisk liv.

Det bekræftigede min praktiserende læge i tirsdags, da jeg skulle have fornyet mit kørerkort, grundet diabeten. Jeg har i mange år, haft bygningsfejl på begge mine øjne og en synsnedsættelse på omkring 1,85.
Efter synstesten sagde lægen: Dit syn er så godt, at du må føre motorkøretøj uden brug af briller – hvad er der dog sket ????

Han var meget forundret.

Jeg har i flere år skulle have påbegyndt en operativ sanering af et væld af åreknuder på underbenene og ligeså få lacer behandlet en masse blåsprængninger i overhudens blodkar. Dette er selvfølgelig tidligere ført til min journal, og stor var derfor min læges overraskelse, da jeg viste ham mine ben uden alle disse gener.

Han har tidligere været direkte afvisende overfor at høre om vores produkter, men efter vores samtale forleden er han interesseret i at få tilsendt noget mere information.

Længe leve LifeWave.

 ADHD Autisme og nyt liv

Jeg har selv diagnosen ADHD, og har fået medicin i 3 år.
Jeg startede med at bruge Lifewave for 1 år siden. Jeg startede med at bruge Aeon i nakken i 3 dage, hvilket var en vild oplevelse! Jeg følte en ro i min krop som jeg aldrig havde haft før, jeg var meget stresset da jeg prøvede dem. Derefter blev jeg selv distributør, og kastede mig ud i at lære alt hvad jeg kunne finde af videoer og tekster om Lifewave og hvordan man finder ud af hvordan man kan bruge dem.
Mine erfaringer med plastrene er at et punkt virker godt i et par dage max 3, så skal man skifte til et andet punkt. Allerbedst er det at teste med styrketest hvilke plastrer man skal bruge, og hvor plastrene skal sidde.
Jeg er meget glad for Aeon, bruger dem efter brochure samt på P6 eller H3, da disse er gode når jeg skal noget nyt, eller noget hvor jeg bliver nervøs(har før plastrene haft mega højdeskræk). EE bruger jeg også tit, ofte efter brochure, men også Li6 er et godt punkt for koncentration.

Her er hvad der står i symptomlisten:
ADD/ADHD
Y-Age som anvist i brochuren, også på enten CV eller GV punkt.
EE på Li6 for koncentration.
Brug også Energy Enhancer på GB41 (hvidt plaster) og LV3 (brunt plaster).
Silent Nights om natten.

Autisme
1 Glutathion plaster dagligt i 3 dage kontinuerligt på CV eller GV akupunkter. Bær 1 Carnosin plaster på GV eller CV på fjerde dag. På femte dag begynd igen med Glutathion.

Ofte kommer der nogen Autistiske træk frem når ADHD symptomer dæmpes.

Jeg tilføjer nu Brain Balance på begge, da jeg selv ved hvor vigtigt dette er, og det er ikke kun i fht. psykiske lidelser

Da Theta Mind kom afprøvede jeg det med det samme, og fik en super god virkning, mit humør, koncentration og det at sige pyt, er så god at jeg tager det fast hver dag, og så bruger plastrene ved siden af når jeg har brug for det!

Jeg kunne selv trappe ned i medicin efter nogle måneder med både plastre og Theta Mind, men er ikke trappet helt ud endnu.

Jeg patcher dagligt mine 3 børn, der alle har diagnoser/symptomer på Autisme/ADHD/Angst, og jeg har i løbet af mine Lifewave år patchet rigtigt mange andre med ADHD, Autisme, Tourettes, Tics, Angst og depression, alt sammen noget der ligner hinanden i symptomer, og jeg ved aldrig hvilke punkter der lige hjælper dem, før jeg får testet med styrketesten

Hvis jeg kunne få mine 2 drenge til at drikke Theta Mind gjorde jeg det, men de kan begge ikke lide det, så de får det kun når jeg syntes det er meget nødvendigt…

 

Alle Blodprøver forbedret på 14 dage

Har nu i 14 dage plastret min mors veninde for Ahlzheimers (og hun har også fået theta one).
Hun har lige været til læge og fået taget blodprøver. Hendes levertal, sukkertal og salttal, ja alle tal var fine idag, i November var alle tal for høje
Love LW ❤️

 

 Min søn har taget Lifewave til sig

Jeg fortalte i går, at min søn fik en pakke Corsentials med sig til Tyskland, hvor han arbejder p.t., da han kørte derned lige over aften i går. Han fik også en pakke EE med, og han har lovet at afprøve produkterne for mig. Hvis han kan mærke effekt, vil han tegnes op.

Han har et job, hvor han arbejder 12 timer om dagen i 14 dage, derefter har han fri i 8 dage, og så fremdeles. – Det trækker jo tænder ud af forskellig art… træthed, koncentrationsbesvær, ind imellem hurtig mad osv. Desuden har han i mange år haft udbrud af psoriasis, som han dog lige nu holder i ave med sol og salve.

Han tog den første portion One i morges og ringede til mig sidst på formiddagen: “Hvad F….. sker der, mutter… – min lugtesans er vendt tilbage! Og lige nu står jeg i supermarkedet og skal til at handle ind til resten af ugen, og jeg går helt automatisk over i grøntafdelingen og gider ikke al den hurtige mad!” – Jeg havde også forberedt ham på, at hans psoriasis måske ville blusse kortvarigt op, men at det går i sig selv igen. “Jeg kløede helt vildt bag ørerne i morges, men det er allerede væk igen”. – Og han havde ikke engang taget EE på endnu. SÅDAN, Corsentials, that’s my boy!

 

3 måneder i Lifewave opsummering.

Fra ikke at kunne tåle at tage telefonen og tale med en tæt veninde, til at jeg i aften skal kører event for 40 fremmede mennesker.
Så er det idag præcis 3 måneder siden jeg prøvede Lifewave for første gang.
Hvad er der sket så i disse 3 måneder.
På 3 dage blev jeg fri fra angst stress og depression grundet en skimmelsvamp forgiftet arbejdsplads, hvor jeg havde arbejdet i 2 år uden mulighed for udluftning. Jeg var opgivet af lægerne. Men et besøg hos Steen Krarup hvor han tilbød mig et Aeon i nakken og gav mig to ekstra med, ændrede ALT.
Totalt mirakel og jeg har prøvet alt alternativt.
Dag et, bare ok og overskud, det kunne være et tilfælde
Dag 2 græd jeg hele dagen, det kan man ikke når man er dybt deprimeret, følelser er stivnet.
Dag 3 Rask fra morgenstunden væk var al nervesmerte, angst, depression JAMEN ALT. NYT LIV. Ikke vendt tilbage overhovedet.
Lifewave Y-age serien fra dag 4. UDRENSING.
1 uge, blødere hud
2. Gigt i højre knæ væk, 16 år gammel operation. Tænkte, det er fandme løgn. Men det er det fandme ikke.
Knæleddet kører som smurt i olie.
Uge 3 og der ud af.
Mere jævn solbrændt end nogensinde før. Mine tæer og fingre og knæ er altid hvide skønt solbadning….Ikke denne sommer, alt blev smukt brunt og ingen solskoldning. Jo jeg blev skoldet, men det gjorde ikke ondt, som solskoldninger gør og det skallede ikke.
Ingen myggestik, jo de stak, men det blev ikke til noget som helst.
Sover som en baby, ingen sovepiller mere, ingen medicin mere ingenting mere, kun lifewave
Huden bliver yngre og yngre, i ansigtet rynker forsvinder og fine linjer, hænderne bliver fine og glatte. Håret er blevet kraftigere, har fået ny struktur, negle er blevet stærkere, og maveskindet har sat sig fast på knoglerne igen. Bindevævet er blevet fantastisk. Fødderne ligeså.
Hård hud på fødder der på ugebasis skulle høvles væk, er nu blevet bløde og det ser ikke ud til at det kommer så slemt tilbage, det er som om der kommer ny og blød hud under fødderne.
Huden på knæ og albuer er blød.
Er begyndt at drikke Corsientials for halvanden måned siden og har det fint med at vide, alt hvad dette produkt kan rette op på.
For halvanden uge siden begyndte jeg at drikke Theta Mind. 3 dage med meget træthed og så RO RO RO og en skøn fornemmelse i hoved og krop, som en indre ro, der bare ER…Vidunderligt.
Hvor er det bare fantastisk at være en del af dette vidunderlige univers.
Let´s get a life, A LIFEWAVE LIFE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *