Y-Age Glutathion

yage-1

Y-Age Glutathion

Skønhed gjort enkelt. Det kommer indefra, hvor alle andre anti-age produkter skal smøres på eller sprøjtes ind.

 

Hvorfor skulle du være interesseret i glutathion?

Leve længere og sundere
Forskere har opdaget, at hvor længe du lever, er direkte proportional med, hvor meget glutathion, der er i din krop. Ville ikke det, at du kunne hæve dit glutathionniveau give mening?

Afgifte og føler sig bedre tilpas
Vores miljø i dag er fyldt med giftige metaller, fra den luft, vi indånder til den mad, vi spiser. Læger bruger regelmæssigt injektioner af glutathion til at fjerne disse skadelige stoffer fra deres patientens organer. Nu kan du udnytte styrken af ​​glutathion i vores nemme plaster.

Se ung og strålende ud
Vi ønsker alle at ligne den bedste udgave af os selv, og klinisk forskning har fundet ud af, at glutathion er i stand til at stimulere kollagen syntese. Ved at hæve kollagen produktionen vil de fine linjer og rynker begynder at forsvinde. Nu kan du få et mere ungdommeligt og yngre udseende med Y-Age plastrene .

Beskyt din krop fra skadelige giftstoffer
Du er sikkert allerede bekendt med fordelene ved antioxidanter og hvordan de kontrollerer de skadelige virkninger af frie radikaler i vores krop. Glutathion er så kraftfuld, at det kaldes en master antioxidant. Hvis du kun kunne supplere din kost med en antioxidant, så skulle det være glutathion! LifeWaves ™ Hudpleje patch hæver glutathionniveauet hurtigere end nogen anden kendt metode, med et gennemsnit på over 300% stigning indenfor 24 timer. Konkurrende produkter hæver kun glutathionsniveauet med 40% indenfor 8 uger.

Supercharge dit immunforsvar
Når vi ældes, bliver vores immunsystem svagere og du kan blive syg oftere. Forskning har vist, at glutathion spiller en central rolle i, hvor godt vores immunsystem fungerer. Nu kan du supercharge dit glutathionsniveau og få et ungt, stærkt immunsystem.

 

Glutathion er også kendt som y-glutamylcysteinylglycine eller GSH, som er en tri-peptid eller et lille protein-molekyle dannet ud fra tre aminosyrer:

 • Cystein
 • Glycin
 • (Gamma) Glutaminsyre

Glutathion er en vandopløselig antioxidant, en detoxifier. Det spiller en vigtig rolle i at støtte immunsystemet. Det findes i de største koncentrationer i leveren.

Mange medicinske eksperter hævder, at glutathion er den vigtigste og mest effektive endogene antioxidant. Det anses af nogle som kroppens aller første forsvar mod oxidativt stress og en række miljøfremmede stoffer (eksogene giftstoffer såsom benzener, tungmetaller og pesticider), som konstant angriber vores celler og enzymer.

Ophobningen af ​​oxidative skader er den mest udbredte biokemiske mekanisme som er involveret i aldring og en forringelse af vores fysiologiske funktionsniveau. Der er en direkte sammenhæng mellem alder og nedsat intracellulære koncentrationer af glutathion, samt en stærk sammenhæng mellem stigningen i disse koncentrationer og i forbedrede overlevelsesrater. Forskere er nu overbevist om, at optimale niveauer af glutathion er grundlaget for immunsystemet,  det beskytter celler mod frie radikaler og afgiftende leveren, hvilket minimerer risikoen for kronisk sygdom og fremmer levetiden.

Glutathion er den største antioxidant “moder antioxidanten”

Glutathion er fremstillet inde i de humane celler. Cellens evne til at lave glutathion bestemmes af levering af råvarer eller glutathion prækursorer, navnlig af aminosyren cystein.

Glutathion er din krops mester antioxidant og et af de vigtigste helbredende midler. Den højeste koncentration af glutathion findes i leveren, som er hovedorganet, der er involveret i afgiftning og fjernelse af toksiske materialer. Interessant glutathion bruges også til at rekonstruere antioxidanten vitamin C og E, efter at de er blevet oxideret, og spiller derfor en afgørende rolle i deres funktion.

Se denne video, den er lavet før Lifewaves Plastre og lægen har intet kendskab til vores produkter:

Lave glutathionniveauer findes i:

 • immunsvækkede individer
 • neurodegenerative sygdomme, såsom multipel sklerose, ALS, Alzheimers og Parkinsons sygdom
 • åreforkalkning
 • mandlig infertilitet
 • graviditet komplikationer
 • grå stær
 • skader fra mange lægemidler
 • kræft
 • hos patienter med AIDS

Høje niveauer af glutathion synes at beskytte mod farerne ved:

 • kræft
 • hjertesygdomme
 • tidlig aldring
 • autoimmune sygdomme
 • kroniske sygdomme

Ingen anden antioxidant er så vigtigt for den generelle sundhed som glutathion. Det er regulatoren og regeneratoren af ​​immunceller og det mest værdifulde afgiftnings middel i den menneskelige krop.

Alder og glutathion

Der er en direkte sammenhæng med hastigheden af ​​aldring og reduktion af glutathion koncentrationer i intracellulære væsker. Som individer bliver ældre falder glutathionniveauet og evnen til at afgifte frie radikaler falder.

Glutathion er fremstillet inde i de humane celler. Cellens evne til at lave glutathion bestemmes af levering af råvarer eller glutathion prækursorer, navnlig af aminosyren cystein.

LifeWave ™ tilbyder et eksklusiv 3-trins hudpleje system, der detoxer, hydrerer og regenererer celler i huden – bogstaveligt talt arbejder indefra og ud til at hjælpe med at blødgøre rynker, mindske fine linjer og hjælper hudens naturlige udstråling til, at vende tilbage.

På  så kort tid, som 24 timer efter at bære vores Hudpleje plastre er de fleste mennesker i stand til at forhøje deres niveau af glutathion kroppens mester antioxidant, med op til 300%,. Glutathion er så kraftig, at det er i stand til naturligt at afgifte kroppen, styrke immunsystemet og vende aldringstiden med dramatiske anti-aging egenskaber. Faktisk har mange mennesker rapporteret, at deres hud er blevet mere strålende selv inden for et par dages brug.

Disse resultater har aldrig været til rådighed før LifeWaves ™ teknologi. LifeWave ™ er langt mere magtfulde end nogen anden metode til at hæve glutathionniveauet.

 

Glutathion forskning

Et dobbeltblind, placebokontrolleret studie blev udført for selvstændigt at undersøge effektiviteten af LifeWave s™ Hudpleje / Glutathion plaster i at kunne hæve blodets indhold af glutathion over en periode på 24 timer og flere dage. Baseline data indsamles for alle deltagere; de gennemsnitlige blod glutathionniveauer for alle individer var i gennemsnit 2020 umole / L, som vises af grafen til venstre (“Normal” værdi).Efter 24 timers brug af LifeWaves ™ Hudpleje / Glutathion plaster , var de gennemsnitlige blod glutathionniveauer for alle personer  7326 umole / L. Det betyder, at inden for 24 timer ved at bruge LifeWave s™ Hudpleje / Glutathion var den gennemsnitlige stigning i glutathion  over 3 gange højere end normalt. Grafen til højre viser, hvordan over en periode på 24 timer blodets glutathionniveau stiger dramatisk for LifeWaves ™ plasterbrugere versus ikke brugere af LifeWaves ™ Hudpleje plastre.

Glutathion

Blod glutathionniveauer er blevet identificeret som værende en af de vigtigste indikatorer for vores generelle sundhed. Som master antioxidant i kroppen. Glutathion har en række forskellige metaboliske funktioner, herunder fjernelse af de frie radikaler og så sætter de, de  genopladningforarmede antioxidanter tilbage i deres aktive tilstand (C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin, etc.), vedligeholdelse af immunsystemet, støtte til proteinstrukturer og fjerner tungmetaller såsom kviksølv gennem leveren.

Nuværende metoder, som forsøger at løfte glutathionniveauet er ikke særlig effektive. Mundtlige tilskud af glutathion bliver ødelagt af mave syrer. Glutathion er et tripeptid, der består af tre aminosyrer og tilsætning af disse aminosyrer til kosten garanterer ikke forhøjede niveauer af glutathion. Injektioner af glutathion findes ikke i almindeligt udslag i forhøjede mængder og er både dyre og besværlige.

LifeWaves ™ Hudpleje / Glutathion plaster er en ny måde hvorpå du dramatisk kan øge glutathionniveauet i kroppen på daglig basis. Vores kliniske undersøgelser viser, at den gennemsnitlige stigning i blod glutathionniveauet over en 24 timers periode er bemærkelsesværdigt 3 gange højere end normalt. Vores plasterteknologi gør det at hæve glutathionniveauet nemt, effektivt og sikkert.

Overvej dette:

Glutathion piller bliver ødelagt af mavesyre; det er spild af penge og arbejde.
Glutathion forstadier (NAC, cystein, etc.) viser kun begrænsede fordele; klinisk forskning viser kun 10% til 40% stigning ved 8 ugers brug. Dette gør, at disse produkter har ringe gavn og samtidig er meget dyrere.
Glutathion injektioner er dyre. Ud over, at der skal injekteres hele tiden?
Den eneste løsning der videnskabeligt hæver dit glutathionniveau hurtigt og effektivt er LifeWaves ™.

Der er over 70.000 kliniske forsøg, der understøtter fordelene ved glutathion tilskud og her er blot et par af de kategorier af forskning, der er gennemført:

 • Hvordan ​​glutathion medvirker til, at opnå optimal sundhed.
 • Glutathions rolle i leverens afgiftnings proces.
 • Glutathion er ikke kun værdifuld som en hjælp i kampen mod kræft, men hvordan glutathion beskytter kroppen mod bivirkninger af kemoterapi.
 • Glutathion som et stærk anti-aging produkt.
 • Hvordan du kan booste dit immunsystem med glutathion.
 • Hvordan glutathion beskytter dine øjne mod skadelige frie radikaler.
 • Hvordan glutathion fremmer udholdenhed og mindsker muskeltræthed.

 

køb-plastre